acasa     despre noi garantii         postgarantii   contact
INFORMATII
Pentru a afla informatii despre aparatul dumneavoastra, accesati link-ul de mai jos :
SERVICE AUTORIZAT
© 2009 Videovox Group

Reparatii in postgarantie

VIDEOVOX SERVICE asigura reparatiile in postgarantie atat pentru produsele importate de Grupul Videovox si pentru produsele companiilor cu care exista contracte in acest sens. Marcile pentru care facem reparatii in postgarantie pe baza de contract sunt: Pioneer, Alpine, Sony, NAD, Sherwood, Monitor Audio, Elvox, Everfocus si CIA. Clientii vor beneficia contra cost de serviciile autorizate si profesioniste ale inginerilor nostri, precum si de piese originale de schimb.

Deasemenea datorita colaborarii pentru documentatie cu alte service-uri si experientei in domeniu, putem repara in postgarantie si alte echipamente, cum ar fi: Panasonic, Toshiba, Bose si altele.

Un domeniu in care avem una din cele mai mari expertize este entertainment-ul. Pioneer este firma cu cele mai renumite echipamente de pupitru (mixere, CD-playere, efecte etc.). Pentru aceste echipamente avem documentatie, componente de schimb, consumabile (potentiometre, touch-uri etc.). Pentru partea de putere, reparam orice tip de amplificator, egalizator, crossover existent pe piata la ora actuala.

Un contract de pionierat semnat de noi este legat de aparatura de bord pentru autoturismele Peugeot. Astfel vom asigura in masura documentatiei si a componentelor existente reparatia liniei audio si a calculatoarelor de bord pentru aceste autovehicule, in baza unui contract cu compania My Car leasing SRL. Astfel dorim sa deschidem drumul catre o mai aprofundata intelegere si depanare a componentelor electronice montate pe autovehicule.

Urmarirea online a reparatiei
Situatia aparatului poate fi aflata foarte usor prin verificare on-line. In pagina dedicata acestei functii se introduce seria aparatului si numarul fisei de reparatie. Veti primi informatii care includ identificarea si starea aparatului (terminat sau in reparatie), eventual informatii legate de pret pentru aparatele in postgarantie.

Diagnosticare
Termen maxim de diagnosticare al defectului aparatului: 10 zile. Clientul va fi informat asupra pieselor de inlocuit, pretului intregii reparatii si termenului de executie a acesteia, incluzand perioada necesara aducerii pieselor. Daca reparatia este refuzata de catre client, acesta va plati taxa de constatare obligatorie de 30 RON.

Termene de ridicare a aparatelor
Clientul are obligatia sa ridice aparatul in termen de maximum 30 zile de la data cand a fost anuntat ca produsul este reparat, ca nu poate fi reparat, sau de la refuzul de reparatie dat de client. In cazul in care produsul nu este ridicat in termen de pana la 90 zile de la anuntare, pentru perioada care depaseste 30 zile se aplica o taxa de depozitare de 5 lei/zi. In situatia in care produsul nu a fost ridicat in termen de 90 zile de la anuntare, clientul accepta sa renunte la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul ramanand in proprietatea VIDEOVOX SERVICE.

Ridicarea aparatelor
Aparatul se preda numai in urma prezentarii cuponului anexat semnat si stampilat de catre VIDEOVOX SERVICE si numai posesorului trecut in fisa de reparatie. VIDEOVOX SERVICE isi rezerva dreptul de a cere prezentarea unui act de identitate si la predarea si la ridicarea aparatului. Deasemenea, VIDEOVOX SERVICE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa aplice un sigiliu propriu pe echipamentele reparate. Acest sigiliu va fi inscris in fisa aparatului care ramane in baza de date proprie si va fi verificat in cazul revenirii aparatului in service.

Garantia reparatiei
Garantia pentru manopera si materiale in cazul reparatiilor post-garantie este de 180 zile de la ridicarea aparatului. Copia acestei fisei de reparatie reprezinta certificatul de garantie pentru interventia efectuata.

Reparatii echipamente electronice :
  • audio HI-FI
  • video
  • PC
  • sisteme telefonie
  • surse
  • sisteme audio-video pentru auto
  • echipamente pro cluburi si discoteci
  • sisteme de alarmare
  • sisteme supraveghere audio-video

Contracte de mentenanta

Servicii garantie si postgarantie