acasa     despre noi garantii         postgarantii   contact
INFORMATII
Pentru a afla informatii despre aparatul dumneavoastra, accesati link-ul de mai jos :
SERVICE AUTORIZAT
© 2009 Videovox Group

Calitatea ridicata a serviciilor si promptitudinea solutiilor oferite au contribuit la realizarea unei structuri de colaborari cu unele dintre cele mai importante companii din domeniu.
Printre partenerii nostri cu care avem incheiate contracte de colaborare se numara:
Pioneer Europe
Colaborarea cu Pioneer nu se refera numai la asigurarea service-ului echipamentelor aflate in garantie si postgarantie. Contractul intre VIDEOVOX SERVICE si SUN AUDIO SRL, importatorul exclusiv autorizat pentru produsele Pioneer in Romania ne da posibilitatea sa si distribuim toata gama de echipamente, piese de schimb, accesorii si consumabile produse de renumita firma.
Alpine Electronics Inc.
Alpine reprezinta cel mai important producator de echipamente multimedia audio/video si navigatie la nivel mondial. Colaborarea cu SAKURAKO & Co. SRL, importatorul exclusiv autorizat pentru produsele Alpine in Romania, ne da atat posibiltatea de a depana orice echipament produs de aceasta mare companie cat si oportunitatea de a instala pe masini sisteme performante produse de ei. La service-ul Videovox gasiti de asemenea la vanzare toata gama de produse si accesorii Alpine.
Sony Overseas SA
Compania Sony este partener al grupului Videovox in domeniul audio-video. Colaborarea cu Sony Overseas SA , BUCHAREST OFFICE, reprezentant oficial in Romania ai renumitei companii are loc prin oferirea de service autorizat pentru echipamentele aflate in garantie si postgarantie. Deasemenea, in urma contractului existent, asiguram si distribuirea de accesorii si consumabile originale pentru produsele companiei.
Nad Electronics, Sherwood Electronics, Monitor Audio
Companiile Nad Electronics, Sherwood si Monitor Audio sunt reprezentate in Romania de Real Acustic SRL. In urma conventiei incheiata cu aceasta companie, asiguram reparatiile in garantie si distribuirea de accesorii pentru aceaste marca de prestigiu. Deasemenea dispunem de documentatie si posibilitatea de a comanda componente originale pentru reparatii postgarantie.
Elvox Elettroniche Spa
Grupul de firme Videovox este unic importator autorizat in Romania si Moldova pentru produsele renumitei companii Elvox. In aceasta calitate, pe langa vanzarea produselor, dispune de documentatie si piese de schimb pentru a efectua lucrari de reparatie in garantie si postgarantie, intretinere, extindere si modificare a sistemelor de interfonie, videointerfonie, automatizari de porti si TVCC construite pe baza echipamentelor acestei firme.
Everfocus Co. Ltd
Colaborarea cu compania Everfocus din Taiwan este variata. Grupul Videovox este unic importator de echipamente de control acces de la aceasta companie (sub numele de Everacces), dar asigura si service de specialitate pentru toate produsele companiei, inclusiv sisteme TVCC.
Reparatii echipamente electronice :
  • audio HI-FI
  • video
  • PC
  • sisteme telefonie
  • surse
  • sisteme audio-video pentru auto
  • echipamente pro cluburi si discoteci
  • sisteme de alarmare
  • sisteme supraveghere audio-video

Contracte de mentenanta

Servicii garantie si postgarantie