acasa     despre noi garantii         postgarantii   contact
INFORMATII
Pentru a afla informatii despre aparatul dumneavoastra, accesati link-ul de mai jos :
SERVICE AUTORIZAT
© 2009 Videovox Group

Garantie

VIDEOVOX SERVICE asigura garantia atat pentru produsele importate de Grupul Videovox si pentru produsele companiilor cu care exista contracte in acest sens. In principiu marcile pentru care facem reparatii in garantie sunt: Pioneer, Alpine, Sony, NAD, Sherwood, Monitor Audio, Elvox, Everfocus si CIA.
Anularea garantiei
Pentru a beneficia de garantie, actele necesare sunt certificatul de garantie si factura de achizitie, amandoua in original si in stare lizibila. Lipsa unuia din aceste acte, suspiciunea de modificare a seriei aparatului sau, in cazul in care aparatul are sigiliu de fabricant, ruperea acestuia anuleaza garantia produsului. Deasemenea echipamentele nu trebuie sa prezinte deteriorari sau defecte cauzate de utilizare inadecvata sau accidente precum: incendii, lichide, produse chimice, vibratii, caldura in exces, praf in exces, ventilatie inadecvata, tensiune de alimentare incorecta, descarcari electrostatice.
Termene de reparatie
Termen maxim de diagnosticare si depanare al defectului aparatului este stabilit de legile in vigoare, in principiu 15 zile. Dar datorita faptului ca piesele de schimb sunt furnizate de catre firmele importatoare ale respectivelor produse, VIDEOVOX SERVICE nu poate fi facut raspunzator pentru prelungirea termenului de reparatie datorat intarzierii livrarii acestor componente.
Termene de ridicare a aparatelor
Clientul are obligatia sa ridice aparatul in termen de maximum 30 zile de la data cand a fost anuntat ca produsul este reparat, ca nu poate fi reparat, sau de la refuzul de reparatie dat de client. In cazul in care produsul nu este ridicat in termen de pana la 90 zile de la anuntare, pentru perioada care depaseste 30 zile se aplica o taxa de depozitare de 5 lei/zi. In situatia in care produsul nu a fost ridicat in termen de 90 zile de la anuntare, clientul accepta sa renunte la dreptul de proprietate asupra acestuia, echipamentul ramanand in proprietatea VIDEOVOX SERVICE.
Ridicarea aparatelor
Aparatul se preda numai in urma prezentarii cuponului anexat semnat si stampilat de catre VIDEOVOX SERVICE si numai posesorului trecut in fisa de reparatie. VIDEOVOX SERVICE isi rezerva dreptul de a cere prezentarea unui act de identitate si la predarea si la ridicarea aparatului. Deasemenea, VIDEOVOX SERVICE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa aplice un sigiliu propriu pe echipamentele reparate. Acest sigiliu va fi inscris in fisa aparatului care ramane in baza de date proprie si va fi verificat in cazul revenirii aparatului in service.
Reparatii echipamente electronice :
  • audio HI-FI
  • video
  • PC
  • sisteme telefonie
  • surse
  • sisteme audio-video pentru auto
  • echipamente pro cluburi si discoteci
  • sisteme de alarmare
  • sisteme supraveghere audio-video

Contracte de mentenanta

Servicii garantie si postgarantie